Символічна географія глобального світу: традиційні та нові схеми концептуалізації - Работягова, І.В. (My University, 2008)
Стаття присвячена проблематиці визначення сучасних регіонів у геополітиці, засад їх виділення, а також окресленню нового регіону – Нового Сходу, його особливостей, шляхів формування та можливих стратегій подальшого розвитку. Також у статті акцентується увага на взаємовідносинах між Новим Сходом та його основним конкурентом в економічній сфері – Заходом.
Keywords: геополітика; символічна географія; геополитика; новий схід