Вивчаємо граматику. Частина 2 - Бражникова, Т.Ю.; Конопельцева, Л.В.; Конопельцева, О.Г. (My University, 2016)
ВИВЧАЄМО ГРАМАТИКУ: Частина 2: навчально-методичний посібник для студентів немовних факультетів / Бражникова Т. Ю., Конопельцева Л. В., Конопельцева О. Г. – Х.: ХНУ імені В. Н.Каразіна, 2015 – 104 с. Навчально-методичний посібник з французької мови призначається для студентів немовних факультетів, які готуються до складання магістерського іспиту з французької мови, для аспірантів та широкого кола осіб, які хочуть у стислі сроки оволодіти граматикою французької мови.