Авторство української «Енеїди» в аспекті духовних тенденцій доби - Борзенко, О.І. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2006)
In this article the role of reader's part of the art communication in creation of Ukrainian "Eneida" is studied.
Keywords: «Енеїда»; Котляревський; Парпура; Каменецький; авторство