Звіт 2015 рік [Харківське методичне об’єднання бібліотек внз] - Харківське методичне об’єднання бібліотек вищих навчальних закладів; Журавльова, І.К.; Лазаренко, Н.І. (Харків: ЦНБ ХНУ, 2016)
Харківське методичне об’єднання це 36 бібліотек вищих навчальних закладів ІІІ–IV рівнів акредитації. Сукупний фонд на кінець 2015 року нараховує понад 23 млн. документів. Бібліотеки обслужили всіма структурними підрозділами 920398 користувачів, яким було видано 22 890189 документів.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; історія бібліотек; Центральна наукова бібліотека; Харьковский университет; история библиотек; Kharkov University; Центральная научная библиотека; Харківське методичне об’єднання бібліотек вищих навчальних закладів