Вплив інституту монархії Великобританії на внутрішню і зовнішню політику в умовах криз ХХ ст. - Сирота, Лев Юрійович; Syrota, L. Yu. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджується складна і трансформована роль британської монархії в контексті кризових періодів ХХ століття.

This bachelor’s thesis explores the complex and evolving role of the British monarchy in shaping domestic and foreign policy during the major crises of the 20th century.
The Influence of the British Monarchy on Domestic and Foreign Policy During the Crises of the 20th Century
Керівник роботи : Шаповаленко Марина Володимирівна – доктор політичних наук, професор
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; британська монархія; криза; ХХ століття; внутрішня політика; зовнішня політика; Корона; символічна влада; Співдружність націй; м’яка сила; національна єдність; British monarchy; crisis; 20th century; domestic politics; foreign policy; the Crown; symbolic authority; Commonwealth of Nations; soft power; national unity