Організація виробництва та планування діяльності підприємств : методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня здобуття освіти за спеціальностями 073 «Менеджмент» та 015 «Професійна освіта (Економіка)» [Електронний ресурс] - Атаєва, Олена Алімівна; Ataieva, Olena Alimivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні вказівки включають рекомендації щодо виконання теоретичних, розрахункових і тестових завдань, спрямованих на формування практичних навичок та закріплення знань у сфері організації виробничих процесів. Контрольна робота містить теоретичні питання, завдання з побудови графіків тривалості виробничого циклу, розрахунку параметрів мережевих графіків та оцінки ефективності виробничої діяльності. Виконання завдань допомагає студентам опанувати методи планування ресурсів, розробки технологічних схем і оптимізації виробничих процесів.

The methodical guidelines include recommendations for completing theoretical, computational, and test assignments aimed at developing practical skills and consolidating knowledge in the field of production process organization. The control work consists of theoretical questions, tasks related to constructing production cycle duration charts, calculating network diagram parameters, and evaluating production activity efficiency. Completing these tasks helps students master resource planning methods, develop technological schemes, and optimize production processes.
Production organization and enterprise activity planning : methodical guidelines for the completion of the control work in the discipline for higher education students of the first (bachelor's) level in specialties 073 "Management" and 015 "Professional education (Economics)" [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Social sciences; організація виробництва; планування діяльності; виробничий процес; мережеве планування; ефективність підприємства; оптимізація ресурсів; production organization; activity planning; manufacturing process; network planning; enterprise efficiency; resource optimization