Формування і підвищення ефективності діяльності команди менеджерів страхової компанії - Юрко, Ангеліна Євгеніївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи полягає в обґрунтуванні теоретичних засад, діагностиці та розробці практичних рекомендацій щодо формування і підвищення ефективності діяльності команди менеджерів страхової компанії. Об’єкт дослідження – процес формування та функціонування управлінської команди страхової компанії «ТАС». Предмет дослідження – методи, моделі та інструменти оцінювання та підвищення ефективності управлінської команди.
Керівник кваліфікаційної роботи: Жадан Олександр Васильович, доктор наук з державного управління, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; менеджери страхової компанії; діяльність команди менеджерів; підвищення ефективності управлінської команди; ефективність управлінської команди