Основні види екстремального туризму - Грицак, Ю.П. (My University, 2010)
У статті дається короткий опис сучасних видів екстремального спортивного туризму: Х-гонок, спелестології, спелеології, майтінбайкингу, лазертагу, пейтнтболу, бейс-джампінгу та інших.
Keywords: екстремальний туризм; спортивний туризм