Управління виробничим потенціалом організації - Суярко, Юрій Михайлович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування наукових підходів та розробка практичних рекомендацій з підвищення результативності управління виробничим потенціалом організацій в сучасному господарському просторі. Об’єкт дослідження – сукупність процесів по формуванню системи ефективного управління виробничим потенціалом організації. Предмет дослідження – сукупність теоретичних і практичних підходів управління виробничим потенціалом «ЛОГІСТИК-ПЛЮС», що функціонує в сучасних умовах.
Management of the organization's production potential
Керівник наукової роботи: Бабич Світлана Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; господарська компетентність; economic competence; менеджмент організації; organization management; управління розвитком автотранспортної компанії; development management of a road transport company