Розробка регіональних ландшафтно-екологічних карт у вищій школі. - Сінна, О.І. (My University, 2010)
У статті розглянуто можливості, досвід і перспективи розробки регіональних ландшафтно-екологічних карт у процесі навчальної діяльності студентів кафедри фізичної географії та картографії геолого-географічного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Пропонується методика поетапного створення таких карт у процесі освоєння студентами окремих тем різних дисциплін і курсів, що входять у навчальний план професійної підготовки географа.
Keywords: картографування; регіональні ландшафтно-екологічні карти; вища географічна освіта