Сталінські кадри. – 1951, 31 січня. – № 3 (652) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Друкарня Харківського університету, 1951)
В. о. відпов. редактора В. Будніков.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Харківський університет; 31 січня 1951 року; історія Харківського університету; Kharkіv University; History of Kharkiv University; Харківський університет (сторінками періодичних видань); Тичина Павло