Василь Іванович Танцюра – професор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. (До 80-річчя від дня народження) - Журавльова, Ольга Сергіївна; Куліш, Сергій Миколайович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2017)
Біобібліографічний покажчик містить біографічну довідку про професора Харківського університету Василя Івановича Танцюру, перелік його наукових робіт, захищених під його керівництвом дисертацій та літературу про нього. Видання призначене науковим працівникам, викладачам, студентам та всім, хто цікавиться політичною історією України.