Формування іміджу готельного підприємства на прикладі хостелу «Софа-Хостел» (бакалаврська робота) - Шевченко, Д.Г. (Харків: ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2016)
В роботі даеться характеристика діяльності й аналіз іміджу хостелу «Софа-Хостел». Також розглядаються теоретичні основи дослідження іміджу готельного підприємства.
Керівник: доц. Грицак Ю.П.
Keywords: імідж готелю; Полтава; «Софа-Хостел»; дипломна робота