Луньовські читання (2010–2014 рр.) : матеріали науково-практичних семінарів - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2014)
У центрі уваги авторів збірника – проблеми музейної педагогіки, колекціонування та створення музеїв, сторінки біографій непересічних постатей, які присвятили своє життя музеєзнавству. Видання складається з матеріалів доповідей, читаних під час проведення науково-практичних семінарів «Луньовські читання» за період 2010-2014 рр., і розраховане на кожного, хто цікавиться історією й теорією музейної справи.
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Cultural heritage and cultural production; HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Technology and culture