Принципи організації та проведення ігрової діяльності - Жукова О.А. (My University, 2010)
У статті узагальнено й уточнено підходи дослідників різних шкіл щодо визначення й розкриття змісту принципів організації й проведення ігрової діяльності.
Keywords: педагогіка