Російськомовна адаптація методики «Шкала пов’язаності з природою» (NR Scale-RUS). Керівництво до тесту - Кряж, Ірина Володимирівна (My University, 2021)
Керівництво містить психометричний опис російсько-мовної адаптації Шкали пов’язаності з природою / The nature relatedness scale (E. Nisbet, J. Zelenski, S. Murphy, 2009). Руководство содержит психометрическое описание русскоязычной адаптации Шкалы связанности с природой / The nature relatedness scale (E. Nisbet, J. Zelenski, S. Murphy, 2009).
Отримано Свiдоцтво про реєстрацію авторського права на письмовий твір наукового характеру Російськомовна адаптація методики «Шкала пов’язаності з природою» (NR Scale-RUS), автор Кряж І.В., №96504, 03.03.2020.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology::Environmental psychology; NR Scale-RUS; суб'єктивний зв'язок з природою; ідентификація з природою; экологічна суб'єктність; NR Scale; nature relatedness