Вступ до SQL баз даних : методичні рекомендації до виконання індивідуальних (розрахунково-графічних) робіт для здобувачів вищої освіти факультету математики і інформатики першого (бакалаврського) рівня вищої освіти - Морозова, Анастасія Геннадіївна; Меняйлов, Євген Сергійович; Руккас, Кирило Маркович; Morozova, Anastasiia; Meniailov, Ievgen; Rukkas, Kyrylo (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Методичні рекомендації містять теоретичний матеріал, завдання для індивідуальних (розрахунково-графічних) робіт, зразки виконання розрахунково-графічних робіт, питання для самоконтролю, завдання для самостійної роботи, рекомендовану літературу. Навчально-методичне видання призначається для здобувачів вищої освіти факультету математики і інформатики першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які вивчають дисципліну «Вступ до SQL баз даних»/

Methodical recommendations contain theoretical material, tasks for individual (calculation-graphic) work, samples of calculation-graphic work, questions for self-control, tasks for independent work, recommended literature. The educational and methodological edition is intended for students of higher education at the Faculty of Mathematics and Informatics of the first (bachelor) level of higher education who are studying the discipline "Introduction to SQL Databases".
Introduction to SQL databases : methodological recommendations for the individual (calculated graphic) tasks for students of higher education at the Faculty of Mathematics and Informatics of the first (bachelor's) level of higher education
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES; база даних; SQL; запит; модифікація; структура даних; схема; схема бази даних; таблиця; обмеження; ключ; первинний ключ; зовнішній ключ; стовпчик; атрибут; підзапит; з’єднання; процедура; транзакція; database; query; modification; data structure; schema; database schema; table; constraint; key; primary key; foreign key; column; attribute; subquery; join; procedure; transaction