Управління ефективним використанням виробничих ресурсів підприємства - Дробоног, Данило Сергійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
В сучасних складних та небезпечних умовах економічної системи, тоді як характерна економічна нестабільність та розвиток змінюється періодом криз пов’язаних з воєнним станом, від господарюючих суб’єктів залежить не тільки підвищення економічної ефективності власного бізнес-процесу, що полягає в збільшенні економічних результатів на кожну одиницю витрат в процесі використання наявних ресурсів а й наповнення бюджету задля розширення можливостей держави. Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне і практичне обґрунтування напрямів підвищення ефективності використання ресурсів компаній в ринкових умовах. Об’єктом дослідження дипломної роботи є процес удосконалення системи управління використання виробничих ресурсів підприємства. Предметом дослідження є практичні рекомендації щодо підвищення ефективності використання виробничих ресурсів ПрАТ «Завод «ТРАНСЗВ’ЯЗОК».
Managing the effective use of the enterprise's production resources
Керівник наукової роботи: Бабич Світлана Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; менеджмент організацій; management of organizations; виробничі витрати підприємства; production costs of the enterprise; управління витратами; cost management; ефективна діяльність підприємства; effective operation of the enterprise