Соціально-педагогічний супровід сімей учнів початкової школи з проблемами у навчанні - Рак, Наталія Миронівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження - теоретично обґрунтувати та експериментально перевірити ефективність комплексу заходів соціально-педагогічного супроводу сімей учнів молодшого шкільного віку, які мають труднощі у навчанні.

The purpose of the study is to theoretically substantiate and experimentally verify the effectiveness of a set of measures for socio-pedagogical support of families of primary school children with learning difficulties.
Керівник роботи : Масич Віталій Васильович, доцент кафедри фізики, електротехніки та електроенергетики; доцент кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти УІПА
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; соціально-педагогічний супровід; сім’я; початкова школа; труднощі у навчанні; соціальний педагог; взаємодія школа–сім’я; підтримка учня; освітня успішність; socio-pedagogical support; family; elementary school; learning difficulties; social educator; school-family interaction; student support; educational success