Переддипломна (виробнича) практика : програма та методичні рекомендації (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» освітньої програми «Міжнародно‐політична регіоналістика») - Лиман, Сергій Іванович; Lyman, Serhii (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Програма переддипломної (виробничої) практики та методичні рекомендації розроблено для студентів ННІ «Каразінський інститут міжнародних відносин та туристичного бізнесу» за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Видання розкриває зміст переддипломної (виробничої) практики, мету та завдання, включає методичні вказівеит щодо проходження практики, форми контролю за проходженням практики, вимоги до звіту та критерії оцінювання результатів практики. Для студентів вищих навчальних закладів спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

The program of pre-diploma (production) practice and methodical recommendations were developed for students of the Karazin Institute of International Relations and Tourism Business, majoring in «International relations, public communications and regional studies». The publication discloses the content of the pre-diploma (production) practice, the purpose and tasks, includes methodological instructions for the practice, forms of control over the practice, requirements for the report and criteria for evaluating the results of the practice. For students of higher educational institutions, specialty 291 «International relations, public communications and regional studies».
Pre-diploma (production) practice: program and methodical recommendations (for applicants of the second (master's) level of higher education, specialty 291 «International relations, public communications and regional studies» of the educational program «International-political regionalism»)
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; переддипломна (виробнича) практика; міжнародні відносини; індивідуальне завдання; щоденник практики; звіт; pre-diploma (production) practice; іnternational relations; individual task; practice diary; report