Роль мас-медіа в умовах демократизації суспільства - Гармаш, Н.С. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2008)
Стаття присвячена розгляду сутності та суспільного значення засобів масової інформації (мас-медіа) в умовах демократизації. Значну увагу приділено питанню впливу ЗМІ на політичні орієнтації електорату.
Keywords: мас-медіа; демократизація суспільства; електорат; ЗМІ