Військове мистецтво запорозьких козаків - Мирошниченко, Ольга Юріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
В роботі систематизовано охарактеризоване козацьке озброєння і чітко визначено його важливість для козацького війська. А також визначається значення фізично розвинутої та підготовленої особистості, яка є головним елементом при становленні й розвитку війська.
Науковий керівник: Журавльов Денис Володимирович, кандидат історичних наук, доцент кафедри історії України
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects; Запорозька Січ; Дмитро Вишневецький-Байда; українське козацтво; козацьке військо; військове мистецтво