Міжнародні економічні відносини між Україною та Росією - Кучерява, С. О. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
У статті розглянуто особливості міжнародних економічних відносин між Україною та Росією, зокрема у сфері торгівлі, інвестицій та енергетики. Визначено основні тенденції співробітництва, проблеми взаємодії та напрями їх удосконалення.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; міжнародні економічні відносини; зовнішня торгівля; інвестиції; енергетика; економічне співробітництво; економічні відносини між Україною та Росією