Управління стійким розвитком підприємства на основі ESG-принципів - Пімонова, Світлана Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Метою випускної кваліфікаційної роботи є розгляд теоретичних і методичних засад стратегічного управління стійким розвитком підприємства на основі ESG-принципів. Об'єктом дослідження є система стратегічного управління, що існує у ТОВ «Caring Pharm». Предмет дослідження становить сукупність теоретичних, методичних і практичних питань, пов'язаних із процесом стратегічного управління підприємством на основі ESG-принципів.
Managing sustainable development of the enterprise based on ESG principles
Керівник наукової роботи: Сукрушева Ганна Олегівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; стратегічне управління; strategic management; менеджмент організацій; management of organizations; стратегічний менеджмент; стійкий розвиток; sustainable development