Звіт з практики - Дягілева, Олександра Вадимівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Ринок крохмалепродуків є важливою частиною економки України завдяки широкому спектру застосувань цієї продукції. У харчовий промисловості крохмаль використовується як згущувач, стабілізатор, емульгатор та наповнювач. У сільськогосподарській промисловості – як корма для тварин. Попит на модифікований крохмаль зростає через їх стійкість до температурних умов та подовжений термін зберігання. ... Ринок крохмалепродуків є важливою частиною економки України завдяки широкому спектру застосувань цієї продукції. У харчовий промисловості крохмаль використовується як згущувач, стабілізатор, емульгатор та наповнювач. У сільськогосподарській промисловості – як корма для тварин. Попит на модифікований крохмаль зростає через їх стійкість до температурних умов та подовжений термін зберігання. … Підприємствам рекомендується інвестувати в активи, оптимізувати чисельність працівників і управління капіталом, а також впроваджувати інновації, що сприятиме підвищенню конкурентоспроможності та фінансовій стабільності. Окрім цього, дослідження підкреслює важливість інновацій та модернізації у виробництві, що дозволяє підприємствам залишатися конкурентоспроможними. Витрати на дослідження та розробки мають бути збільшені для підвищення якості продукції та ефективності виробничих процесів.
Керівник: Кущенко Олена Іванівна, кандидат економічних наук, доцент, кафедра статистики, обліку та аудиту економічного факультету
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SOCIAL SCIENCES::Statistics, computer and systems science; TECHNOLOGY::Chemical engineering::Food technology; ТОВ "Крестон Україна"; аудиторська компанія; консалтингова компанія; кукурудзяний крохмаль; картопляний крохмаль; воєнний стан в Україні; мінімізація фінансових ризиків; кореляційний аналіз фінансових результатів; регресивна модель фінансових результатів; середньорічна чисельність працівників; середньорічна вартість власного капіталу; середньорічна вартість активів; конкурентоспроможність; інвестування; інновації у виробництві; модернізації у виробництві; якість продукції; ефективність виробничих процесів