Синтез похідних 2-(2,7-діоксоазепін-3-іл)ізоіндолін-1,3-діону - Трощенко, Владислав Іванович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
В ході експерименту були синтезовані напівпродукти, вивчені їх властивості, а також отримані нітро-, аміно-, галогено- та інші похідні 2-(2,7-діоксоазепін-3-іл)ізоіндолін-1,3-діону.

During the experiment, intermediate products were synthesized, their properties were studied, and nitro-, amino-, halogen- and other derivatives of 2-(2,7-dioxoazepin-3-yl)isoindolin-1,3-dione were obtained.
Науковий керівник: Нікішин Олександр Олександрович, кандидат хімічних наук, доцент кафедри органічної хімії
Keywords: NATURAL SCIENCES::Chemistry; PROTAC; химери, націлені на протеоліз; талідомід; біологічна активність; клінічні випробування; синтез похідних 2-(2,7-діоксоазепін-3-іл)ізоіндолін-1,3-діону; proteolysis targeting chimera; thalidomide; biological activity; clinical trials; synthesis of 2-(2,7-dioxoazepin-3-yl)isoindoline-1,3-dione derivatives