Феномен фешн-кампейна у сучасному візуальному мистецтві - Копилова, Валерія Ігорівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дипломної роботи є виявлення та дослідження художніх стратегій та візуальних технік, що використовуються в фешн-кампейнах, а також їхнього впливу на культурний ландшафт сучасного мистецтва.
Керівник роботи : Компанієць Лілія Вікторівна, доктор філософських наук, доцент кафедри теорії культури та філософії науки
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects; реклама; візуальна комунікація у fashion campaigns; проєкт «ARTMODE»; фешн-кампейн; візуальне мистецтво