Категорія «ризиків» в дискурсі сучасної економічної теорії - Коломієць, Г.М.; Гузненков, Ю.Г. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2010)
У статті розділяються поняття «загроза», «небезпека», «ризик», здійснюється аналіз різних підходів до визначення терміну ризик. Розглядається зміна структури економічних ризиків у зв'язку з інтернаціоналізацією господарських процесів.
Keywords: невизначеність; загроза; небезпека; ризик