Основи бізнес-законодавства - Крамаренко, Анна Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2018)
Навчальний посібник «Основи бізнес-законодавства» призначений для студентів спеціальності 073 «Менеджмент», а також для підприємців, фахівців різних сфер господарської діяльності, яких цікавлять питання правових основ бізнесової діяльності.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Public law::Administrative law