Веб технології в інформаційному обміні : у 3 ч. Ч. 1. HTML : методичні рекомендації до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня з дисципліни «Обробка, зберігання та передача даних в сучасних інформаційних технологіях» за спеціальністю «Прикладна математика» [Електронний ресурс] - Сузікова, Олена Геннадіївна; Suzikova, Olena (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні рекомендації містять початкові відомості про HTML. До кожного розділу наведені питання для самоконтролю та практичні завдання. Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які вивчають дисципліну «Обробка, зберігання та передача даних в сучасних інформаційних технологіях».
Web technologies in information exchange : іn 3 pt. Pt. 1. HTML : methodical recommendations for practical classes for applicants for higher education of the first (bachelor's) level in the discipline “Processing, storage and transmission of data in modern information technologies” in the specialty “Applied Mathematics” [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; HTML; структура вебсторінки; теги; атрибути; гіперпосилання; таблиці; форми; семантична розмітка; відображення у браузері; вебстандарти; інформаційний обмін; webpage structure; tags; attributes; hyperlinks; tables; forms; semantic markup; browser rendering; webstandards; information exchange