Improving the Management of Financial Activities of an Enterprise - Zhongli, Liu (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
The paper examines theoretical and practical aspects of enterprise financial activity management in the context of increasing competition, globalization, and digitalization. It analyzes key problems and challenges of financial management, including resource efficiency, risk management, and decision-making processes. The role of information technologies in improving financial management is substantiated. The study proposes recommendations for enhancing financial activity management aimed at increasing efficiency, financial stability, and competitiveness of enterprises.

У роботі досліджено теоретичні та практичні аспекти управління фінансовою діяльністю підприємства в умовах зростаючої конкуренції, глобалізації та цифровізації економіки. Проаналізовано проблеми та виклики фінансового менеджменту, зокрема ефективність використання ресурсів, управління ризиками та прийняття фінансових рішень. Обґрунтовано роль інформаційних технологій у підвищенні якості фінансового управління. Запропоновано рекомендації щодо вдосконалення фінансової діяльності підприємств, спрямовані на підвищення ефективності, фінансової стійкості та конкурентоспроможності.
Удосконалення управління фінансовою діяльністю підприємства
Керівник роботи: Денис Станіславович Давидов, кандидат економічних наук, доцент, кафедра управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут "Каразінська школа бізнесу"
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; financial activity; фінансова діяльність; management; менеджмент; financing; фінансування; investment; інвестиції