English Grammar Exercises : навчально-методичний посібник для студентів 2 курсу факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за напрямами підготовки «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Міжнародні економічні відносини» - Давиденко , Інна Володимирівна; Davydenko, Inna Volodymyrivna (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Навчально-методичний посібник з граматики англійської мови ENGLISH GRAMMAR EXERCISES розроблено для студентів 2 курсу, які вивчають англійську мову як першу іноземну. Граматичні теми та структура посібника повністю відповідають робочій програмі з англійської мови (аспект: General English). Посібник складається з наступних граматичних тем: PASSIVE VOICE, INFINITIVE, GERUND, COMPLEX OBJECT, COMPLEX SUBJECT, PARTICIPLE, CONDITIONALS, I WISH, IF ONLY, AS IF / AS THOUGH. Запропоновані вправи мають сприяти розвитку практичних усних та письмових навичок володіння англійською мовою як першою іноземною.

The manual ENGLISH GRAMMAR EXERCISES is designed for students of the 2nd year, who study English as their first foreign language. The grammatical topics and the structure of the manual completely correspond to the curriculum (aspect: General English). The manual consists of the following topics: PASSIVE VOICE, INFINITIVE, GERUND, COMPLEX OBJECT, COMPLEX SUBJECT, PARTICIPLE, CONDITIONALS, I WISH, IF ONLY, AS IF / AS THOUGH. The proposed exercises should contribute to the development of practical oral and written skills in English as a first foreign language.
Граматичні вправи з англійської мови : навчально-методичний посібник для студентів 2 курсу факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за напрямами підготовки «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Міжнародні економічні відносини»
Навчальне видання
Keywords: SOCIAL SCIENCES; HUMANITIES and RELIGION; пасивний стан; інфінітив; герундій; конструкція: «cкладний підмет»; конструкція: «cкладний додаток»; дієприкметник; умовний спосіб; побажання: «I wish, if only»; конструкції: «it’s (high) time», «as if / as though»; assive voice; infinitive; gerund; complex object; complex subject; participle; conditionals; i wish, if only; as if / as though