Навчально-методичний комплекс для студентів спеціальності «Економічна і соціальна географія» з курсу «Менеджмент підприємницької діяльності» - Сільченко, Ю.Ю.; Ключко, Л.В. (My University, 2014)
Мета даного комплексу – надати методичну допомогу студентам та розвивати навич-ки самостійної роботи при вивченні спецкурсу. Навчально-методичний комплекс містить загальну характеристику навчальної дисци-пліни «Менеджмент підприємницької діяльності», тематичний план, тези лекцій, плани семі-нарських занять, практичні завдання, тести для перевірки знань студентів, теми для само-стійного опрацювання, рекомендовану літературу, питання для модульного контролю, вимо-ги до знань, умінь, навичок, систему оцінювання навчальних досягнень студентів, короткий словник основних термінів. Призначений для студентів денного і заочного відділень геолого-географічного факу-льтету, які навчаються за спеціальністю «Економічна та соціальна географія».
Навчально-методичний комплекс для студентів спеціальності «Економічна і соціальна географія» з курсу «Менеджмент підприємницької діяльності». – Харків, 2012 – 124 с.