Спланхнологія : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів вищої освіти 1-го курсу навчання медичного факультету спеціальності «Медична психологія» з дисципліни «Анатомія людини» [Електронний ресурс] - Шерстюк, Сергій Олексійович; Зотова, Алла Борисівна; Храмова, Тетяна Олександрівна; Панов, Станіслав Ігорович; Сидоренко, Руслан Валеріанович; Федорченко, Марія Олександрівна; Sherstyuk, Sergey O.; Zotova, Alla B.; Khramova, Tetiana O.; Panov, Stanislav I.; Sydorenko, Ruslan V.; Fedorchenko, Mariya О. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності «Медична психологія» з дисципліни «Анатомія людини» розроблені у відповідності з діючими програмами з анатомії людини для здобувачів вищої освіти медичних факультетів університетів. Посібник призначений для роботи здобувачів вищої освіти спеціальності «Медична психологія» під час підготовки до занять з курсу «Анатомія людини». До кожної теми наведені перелік практичних навичок та контрольних питань. Теми проілюстровані рисунками та схемами, які полегшують сприйняття матеріалу та сприяють його кращому засвоєнню. Матеріали дають змогу сформувати у здобувачів вищої освіти правильне розуміння закономірностей будови організму людини. Для здобувачів вищої освіти спеціальності «Медична психологія» медичного факультету.
Splanchnology: methodological recommendations for independent work of 1st year students of higher education at the Faculty of Medicine, specialty "Medical Psychology" in the discipline "Human Anatomy" [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; MEDICINE; екзокринні та ендокринні залози; скелетотопія; голотопія; синтопія; ембріогенез; травна; MEDICINE; дихальна; сечова; дихальна; сечова; статеві системи; ендокринна та імунна системи; поверхи порожнини очеревини; середостіння; промежина; viscera; tubular and parenchymal organs; connective tissue membranes; exocrine and endocrine glands; skeletotорy; holotорy; syntopy; embryogenesis; digestive; respiratory; urinary; reproductive systems; endocrine and immune systems; surfaces of the peritoneal cavity; mediastinum; perineum