Розвиток економічних систем в умовах глобалізації : І Міжнародна науково-практична конференція 14–16 листопада 2024 р., м. Харків : збірник тез доповідей [Електронний ресурс] - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У збірнику представлені тези доповідей учасників І Міжнародної науково-практичної конференції на загальну тему «Розвиток економічних систем в умовах глобалізації». Для науковців, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів. Матеріали подано в авторській редакції. Відповідальність за зміст і оформлення матеріалів несуть автори. Усі права застережено. Посилання на матеріали обов’язкові. Конференція проводиться в рамках Проєкту Erasmus+ : «Європейська концепція динамічного регулювання та координації експертизи товарів у митній справі» № 101127747 – EDETMS – ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH

The collection presents abstracts of reports of participants of the 1 International Scientific and Practical Conference on the general topic "Development of Economic Systems in the Conditions of Globalization". For scientists, postgraduates and students of higher educational institutions. The materials are submitted in the author's edition. Responsibility for the content and design of the materials lies with the authors. All rights reserved. Links to the materials are mandatory. The conference is held within the framework of the Erasmus+ Project: "European Concept of Dynamic Regulation and Coordination of Examination of Goods in Customs" No. 101127747 – EDETMS – ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH
Development of economic systems in the context of globalisation : the I International scientific and practical conference, November 14–16, 2024, Kharkiv : collection of abstracts [Electronic resource]
Електронне наукове видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережевому режимах. Матеріали подаються в авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES; глобалізація; економічні системи; митна справа; globalization; economic systems; customs