A practical course in modal verbs - Байбекова, Л.О.; Гридасова, О.І.; Рябих, М.В.; Рябих, Л.М. (ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2016)
Навчальний посібник призначений для формування навичок розпізнавання та вживання модальних дієслів студентів середніх курсів факультетів іноземних мов. Посібник складено відповідно до робочої програми навчання.
Навчальний посібник з модальних дієслів для студентів факультетів іноземних мов
Keywords: англійська мова; модальні дієслова; English; modal verbs