Дослідження та удосконалення менеджменту міжнародної туристичної організації - Швець, Світлана Олексіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання менеджменту в міжнародній туристичній компанії. Визначено сутність та особливості менеджменту в міжнародних туристичних компаніях. Наведено характеристику розвитку міжнародного туризму у світі та Україні. Зроблено загальну характеристику діяльності ТОВ «ДЖОІН АП!» на ринку туристичних послуг. Наведено фінансово-господарську характеристику ТОВ «ДЖОІН АП!» та проведено аналіз ефективності менеджменту ТОВ «ДЖОІН АП!». Сформовано науково- практичний підхід до реалізації оновленої стратегії управління ТОВ «ДЖОІН АП на основі результатів анкетування клієнтів ТОВ «ДЖОІН АП!». Надано економічне обґрунтування запропонованої стратегії управління ТОВ «ДЖОІН АП!». Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – очікується збільшення виручки від реалізації ТОВ «ДЖОІН АП!» від впровадження оновленої стратегії управління.
Керівник: Куценко Тетяна Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; менеджмент; туристична діяльність; внутрішній туризм; стратегія управління; фінансовий стан; продуктивність