Експериментальне дослідження вторинної термостимульованої емісії сплаву Cu-Al-Mg - Лящов, Микола Сергійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
На основі експериментальних даних було виконано детальний аналіз вольт-амперних характеристик (ВАХ) та енергетичних спектрів сплаву Cu-Al-Mg при опроміненні його пучком первинних електронів. За допомогою математичної обробки знайдено спектри вторинних електронів та роботу виходу електронів із мішені. Енергія первинного пучка електронів становила 600 еВ. Розглянуто поведінку енергетичного розподілу вторинних електронів із мішені в залежності від температури. Також надано аналіз роботи виходу вторинних електронів із мішені в залежності від температури.

Based on the experimental data, a detailed analysis of the current-voltage characteristics (C-V) and energy spectra of the metal when a beam of primary electrons passes through the target was performed. Using mathematical processing, this spectrum of secondary electrons and the work function of the target were found. The energy of the primary electron beam is 600 eV, which is sufficient to neglect the influence of X-ray radiation. First, the behavior of the energy distribution of secondary electrons from the target depending on the temperature was considered. The C-V characteristic was also used to analyze the role of the work function of the secondary electron from the target depending on the temperature. Among the available experimental data, one feature can be distinguished: when the sample is heated, the physical properties of the secondary electron output change.
Experimental study of secondary thermally stimulated emission of Cu-Al-Mg alloy
Керівник: Щусь Олександр Пилипович, доцент, кандидат фізико-математичних наук кафедри фізики ядра та високих енергій імені О. І. Ахієзера
Keywords: NATURAL SCIENCES; NATURAL SCIENCES::Physics; вольт-амперна характеристика; енергетичний спектр; вторинні електрони; робота виходу; полікристал