Політичні актори як дійові сили політичного процесу: проблема концептуалізації - Фоломєєв, М.А. (My University, 2012)
У статті проводиться демаркація концептів «суб’єкт політики», «політичний актор», «агент політичних відносин», що застосовуються для позначення сил, що діють в політичному процесі. Здійснюється спроба концептуалізації категорії «політичний актор», маючі на увазі уособлених учасників політичного життя.
Keywords: суб’єкт політики; політичний актор; агент політичних відносин; політичний процес