Оптимізація бізнес-процесів в компанії «Epam Systems» - Толстих, Тимофій Юрійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження: узагальнення теоретичних аспектів та розробка практичних рекомендацій з оптимізації бізнес–процесів в ТОВ «ЕПАМ СИСТЕМЗ». Об’єктом дослідження є процес управління оптимізацією бізнес – процесами на підприємстві в сучасних умовах. Предметом дослідження є теоретичні та практичні аспекти оптимізації бізнес – процесів підприємства.
Business process optimization at epam systems
Керівник кваліфікаційної роботи: Бабич Світлана Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; бізнес-процеси; business processes; управління розвитком підприємства; enterprise development management; бізнес-стратегія; business strategy; реінжиніринг; reengineering