Формування бренду підприємства готельно-ресторанного бізнесу - Безпалий, Богдан Юрійович; Bezpalyi, Bohdan (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Кваліфікаційну роботу бакалавра присвячено дослідженню та удосконаленню маркетингового управління в просуванні бренду готельних послуг на міжнародному ринку на прикладі готелю «Premier Hotel Rus». У роботі вивчаються теоретичні засади просування бренду готельного підприємства, зокрема поняття та особливості готельних брендів, а також аналізується сучасний стан готельних мереж світу та їх досвід в просуванні бренду готельних послуг. Також у роботі проведено дослідження маркетингової діяльності готелю «Premier Hotel Rus» на міжнародному ринку, включаючи аналіз українського та міжнародного ринку готельних послуг, аналіз факторів, що впливають на стан та перспективи розвитку готельної мережі «Premier Hotels and Resorts», а також оцінку маркетингової діяльності готелю «Premier Hotel Rus». І нарешті розглядаються шляхи удосконалення маркетингового управління в просуванні бренду готельних послуг, зокрема вдосконалення системи маркетингового управління готелем «Premier Hotel Rus», удосконалення його організаційної структури управління готелю та розробка стратегії з просування бренду досліджуваної готельної мережі.

The work is dedicated to the research and improvement of marketing management in promoting the brand of hotel services in the international market, using the example of «Premier Hotel Rus». The study explores the theoretical foundations of promoting a hotel business brand, including the concepts and peculiarities of hotel brands, as well as an analysis of the current state of global hotel chains and their experiences in promoting hotel services brands. Furthermore, the research examines the marketing activities of «Premier Hotel Rus» in the international market, including an analysis of the Ukrainian and international hotel services markets, an evaluation of the factors influencing the state and development prospects of the «Premier Hotels and Resorts» hotel chain, and an assessment of the marketing activities of «Premier Hotel Rus». Lastly, the work discusses strategies for improving marketing management in the promotion of hotel services brands, such as enhancing the marketing management system of «Premier Hotel Rus», refining its organizational management structure, and developing a brand promotion strategy for the researched hotel chain.
Formation of the brand for a hotel-restaurant business enterprise
Керівник: Писаревський Микола Ілліч, кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи (кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій, директор інституту)
Keywords: SOCIAL SCIENCES; готельне підприємство; просування бренду готельного підприємства; міжнародний ринок; промо-стратегії в готелях; маркетингова діяльність; готель «Premier Hotel Rus»