Розвиток корпоративної культури закладу охорони здоров’я (на прикладі КНП ХОР «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф») - Коннов, Микола Сергійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Наукова новизна дослідження: конкретизовані положення щодо розвитку корпоративної культури закладу охорони здоров’я шляхом обґрунтування рівнів корпоративної культури, що є основою її розвитку. Практична значущість проведеного дослідження полягає в розробці програми розвитку корпоративної культури КНП ХОР «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Scientific novelty of the research specific provisions for the development of corporate culture of a health care institution by substantiating the levels of corporate culture, which is the basis for its development. The practical value of the study is the development of a program for the development of corporate culture of the KNP CHO" Center for Emergency Care and Disaster Medicine".
Development of corporate culture of a health care institution (on the example of KNP CHO" Center for Emergency Care and Disaster Medicine")
Керівник роботи: Лазарєв Микола Іванович, доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Навчально-наукового-інституту “Українська інженерно-педагогічна академія”
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; корпоративна культура; заклад охорони здоров’я; рівні корпоративної культури; corporate culture; health care institution; levels of corporate culture