ЦНБ. «Горьковские чтения». 29 марта 1976 г. - Харьковский национальный университет имени В.Н. Каразина, Центральная библиотека (Харьков, 1976)
З архіву Музею історії Харківського університету. Інвентарна картка.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Харківський університет; історія Харківського університету; університетська бібліотека; бібліотека Харківського університету; «Горьковские чтения»