Управління соціально-психологічним кліматом в колективі - Оніщенко, Анна Ігорівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі було досліджено управління соціально-психологічним кліматом у колективі як важливий чинник забезпечення ефективної діяльності організації. Метою кваліфікаційної роботи є визначення шляхів оптимізації управління соціально-психологічним кліматом у колективі. Об’єктом дослідження є процес формування соціально-психологічного клімату у колективі. Предметом дослідження є управління соціально-психологічним кліматом у колективі.
Managing the socio-psychological climate in the team
Керівник наукової роботи: Самофалова Тетяна Олександрівна, кандидат наук державного управління, доцент закладу вищої освіти кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; соціально-психологічний клімат; socio-psychological climate; управління персоналом; personnel management; задоволеність роботою; job satisfaction; менеджмент персоналу