Удосконалення управління в сфері соціальної допомоги і охорони здоров’я (на прикладі КЗОЗ ХОІАЦМС) (на прикладі КЗОЗ ХОІАЦМС) - Конопля, Ліна Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Наукова новизна дослідження: знайшли подальшого розвитку питання удосконалення розвитку в сфері соціальної допомоги і охорони здоров’я. Практичне значення полягає у тому, що розроблені заходи з удосконалення в сфері соціальної допомоги і охорони здоров’я були втілені у місті Харків.

Scientific novelty of the research: the issues of improving the development of social assistance and health care have been further developed. It is of practical importance that the developed measures for improvement in the field of social assistance and health care have been implemented in the city of Kharkiv.
Economic and organizational principles of management in the field of social assistance and health care (on the example of KZOZ KHOIATSMS)
Керівник роботи: Маркова, Влада Миколаївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Навчально-наукового-інституту “Українська інженерно-педагогічна академія”
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; соціальна допомога; управління; інноваційна робота; удосконалення; socialassistance; innovative work; improvement; management