Предметний світ у семантичній структурі поезій зі збірки «Палімпсести» В. Стуса - Савчук, Г.О. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2006)
В статье рассматриваються реалии предметного мира в поэтическом сборнике В. Стуса «Палимпсесты», а также роль зрительных образов в построении семантической структуры стихотворений сборника. The components of the object's world in V. Stus's poetry collection «Palimpsesty» and the role of the visual images in the building up of the semantic structure of the collection's verses are considered.
Keywords: Стус; «Палімпсести»; семантична структура; предметний світ