Професійна підготовка фахівців з цифрових технологій для викладання освітнього модуля «Реалізація графічного інтерфейсу користувача на платформі .NET» у закладах вищої освіти - Павловський, Валерій Валерійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження – теоретично обґрунтувати та частково перевірити методику професійної підготовки фахівців з цифрових технологій для викладання освітнього модуля «Реалізація графічного інтерфейсу користувача на платформі .NET» у закладах вищої освіти. Об'єктом дослідження роботи є процес професійної підготовки фахівців з цифрових технологій для викладання освітнього модуля «Реалізація графічного інтерфейсу користувача на платформі .NET». Предметом дослідження роботи є методика професійної підготовки фахівців з цифрових технологій до розробки комплексу освітніх ресурсів. Охарактеризовано систему професійної підготовки фахівців з цифрових технологій для викладання освітнього модулю «Реалізація графічного інтерфейсу користувача на платформі .NET» у закладах вищої освіти. Виконана постановка 4 нових лабораторних робіт, присвячених реалізації графічного інтерфейсу користувача. Виконано аналіз вимог до кадрового забезпечення об'єкту ІТ-галузі. Розроблено дидактичний проект консультативного заняття.

Research Objective – to theoretically substantiate and partially test the methodology of professional training for digital technology specialists in teaching the educational module "Implementation of Graphical User Interface on the .NET Platform" at higher education institutions. Object of the Research: the process of professional training of digital technology specialists for teaching the educational module "Implementation of Graphical User Interface on the .NET Platform." Subject of the Research: the methodology of professional training for digital technology specialists to develop a set of educational resources. The system of professional training of digital technology specialists for teaching the educational module "Implementation of Graphical User Interface on the. NET Platform" at higher education institutions has been characterized. Four new laboratory works dedicated to the implementation of graphical user interfaces have been developed. An analysis of the requirements for staffing in the IT sector has been conducted. A didactic project for a consultative session has been developed.
Professional training of digital technology specialists for teaching the educational module "Implementation of a Graphical User Interface on the .NET Platform" in higher education institutions
Керівник роботи: Чикунов Павло Олександрович, кандидат технічних наук, доцент кафедри електромеханічних та комп'ютерних систем Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту УІПА
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology; професійна підготовка; professional training; практикум; practical; платформа .net; .net; графічний інтерфейс користувача; graphical user interface; методична розробка; methodological development; кадрове забезпечення; staffing