Кваліфікаційна робота : методичні рекомендації до виконання для студентів спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» освітньої програми «Міжнародний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти - Архієреєв, Сергій Ігоревич; Дерід, Ірина Олександрівна; Кондратенко, Наталя Дмитрівна; Тимошенков, Ігор Владиславович; Шкодіна, Ірина Віталіївна (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023)
Видання містить рекомендації щодо виконання та оформлення кваліфікаційної роботи для студентів спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» освітньої програми «Міжнародний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Запропоновано орієнтовні теми кваліфікаційних робіт. Розкрито сутність процедури перевірки на запозичення. Увагу приділено рекомендаціям щодо підбору інформаційного матеріалу, організації виконання та підготовки до захисту кваліфікаційної роботи.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; кваліфікаційна робота; перший (бакалаврський) рівень вищої освіти; міжнародний бізнес; міжнародні економічні відносини; інформація; підбір; опрацювання; структурні елементи; оформлення кваліфікаційної роботи; академічна доброчесність та перевірка; порядок попереднього захисту та допуску до захисту; рецензування кваліфікаційної роботи; захист та оцінювання випускних кваліфікаційних робіт