Сталінські кадри. – 1951, 30 квітня. – № 12 (661) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Друкарня Харківського університету, 1951)
В. о. відпов. редактора В. Будніков. Тир. 500.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Харківський університет; 30 квітня 1951 року; історія Харківського університету; Kharkіv University; History of Kharkiv University; Харківський університет (сторінками періодичних видань); Макет будівлі Харківського державного університету ім. О.М. Горького на площі ім. Дзержинського