Эпизоды из жизни физика-теоретика - Каганов, Моисей Исаакович; Каганов, Мойсей Ісакович (Харьков : Харьковский национальный университет имени В. Н. Каразина, 2003)
У цій книжці міститься творча автобіографія Мойсея Ісааковича Каганова – видатного фізика-теоретика, одного із творців сучасної теорії твердого тіла, яскравого представника всесвітньо відомої Харківської школи фізиків-теоретиків, створеної І.М. Ліфшицем.
Епізоди з життя фізика-теоретика
К 200-летию Харьковского университета
Keywords: NATURAL SCIENCES::Physics; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Харьковский национальный университет имени В. Н. Каразина; Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна; Каганов Моисей Исаакович (1921-2019); Каганов Мойсей Ісакович (1921-2019)